Plumb vitralii

Plumb vitralii


Plumb autoadeziv folosit în tehnica vitraliilor aplicate.

Plumbul pe care Arta Monumentala SRL îl furnizează are o puritate de 99 .5 % iar după lipire crează un ansamblu nedemontabil. Marja de temperatură la care plumbul nu prezintă rupturi sau crăpături: -40 la 120 grade C.


Acest tip de plumb este certificat în folosire la geamurile de tip termopan și îndeplinește cerințele BSI (British Standards Institute)


Plumb Natural - Plumb de puritate 99.5% care în timp capătă o patină naturală gri închis creind astfel aspectul de de vitraliu clasic. Îmbinările și intersectările se pot cositori, accentuând astfel aspectul de vitraliu classic.


Plumb Platinum, Negru sau Alb - Plumb acoperit cu un strat de polimer de culoarea platinei sau negru ori alb, polimer rezistent la apă. Acoperirea cu polimer este făcută pentru a evita problemele asociate uneori cu procesul de îmbătrînire a plumbului. Acest polimer nu trebuie să fie razuit și deci cositorirea nu este posibilă.


Plumb auriu lucios sau SATIN - Plumb acoperit cu un strat de polimer impermeabil de culoare aurie (un auriu luminos) sau auriu satinat (auriu mat). Acest produs este foarte atractiv în combinație cu cristalele fațetate. Polimerul nu trebuie să fie răzuit și deci cositorirea nu este posibilă.

Read More Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă