Filme vitralii

Filme vitralii

Filmele pentru vitraliile se prezintă și se vând sub formă de coli.


Fiecare coală are trecută în denumire pe lângă cod, dimensiunea la care o puteți achiziționa. Colile se vând la dimensiunea trecută pe site.


Fiecare coală de film este formată din trei straturi, fiecare strat formând un foarte bun filtru împotriva radiațiilor UV. Stratul suport, care este din poliester, este acoperit cu cerneală specială, folosită pentru efectele de culoare şi texturare, acoperită, la rândul ei de un alt strat de poliester, foarte rezistent la șocuri mecanice și agenți chimici. Structura formată de cele trei straturi are o rezistență garantată la crăpare, exfoliere și decolorare.


Cu acest tip de film pot fi create vitralii ce garantează o filtrare UV de peste 90% când este acoperită toata suprafața geamului, asigurând astfel mobila sau interioarele împotriva decolorarii sau împotriva efectului de îmbătrânire.
Filmele special proiectate pentru vitralii au făcut dovada fiabilității, fiind folosite atât în căldura Arabiei cât și în climatul rece din Siberia,având o garanție de 10 ani și o durată de viață de 25 de ani.


Read More Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă