Livrare

Livrarea produselor comandate pe www.vitralii.eu 

Livrarea produselor se face numai prin coletarie rapida in termen de maxim 24 de ore de la momentul  comenzii. Produsele vor fi ambalate corespunzator, in vederea mentinerii integritatii si calitatii acestora pe durata transportului. Comenzile efectuate de luni până vineri (pana la ora 13) sunt expediate in ziua respectiva, comenzile efectuate dupa ora 13 urmand a fi expediate a doua ziComenzile efectuate sambata si duminica vor fi expediate luni. 

Modalitati de livrare - Livrarea comenzilor se efectueaza numai prin coletarie rapida. Puteti alege locatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea facturii fiscale. Mentiunile legate de eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii. Se intocmeste un proces verbal de constatare sau se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Conditii speciale - In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.