Despre noi

Arta Monumentala SRL a fost înființată în 2004 din pasiune, cu un dram de curaj, dar cu multă dăruire. 

Toate materialele prezentate pe vitralii.eu au fost testate mai întâi de noi și din acest motiv putem garanta calitatea fiecărui material în parte. Lucrările din showroom-ul  societății noastre demonstrează calitatea de excepție a filmelor sau a plumbului pentru vitralii, dar și frumusețea seturilor sau a cristalelor fațetate. 

Dacă ești fascinat de sticlă, culoare și lumină, poți alege să-ți decorezi singur ușile ori ferestrele, sau poți apela la unul dintre producătorii de vitralii decorative din România. Din 2004 până acum am avut plăcerea și privilegiul de a cunoaște mulți artiști și producători, din toată țara. Pentru lucrări de vitralii poți lua legătura cu ei de pe pagina: Producători.

Pentru a vedea lucrări executate de colaboratorii noștri, cu materiale pe care le poți achiziționa de pe acest site, te rugăm să intri pe pagina noastră de Facebook

Noi oferim o gamă bogată de materiale decorative, pentru vitralii aplicate. Produsele prezentate pe acest site sunt folosite pentru a transforma orice sticlă plată în sticlă decorativă. Toate materialele pentru vitralii de pe vitralii.eu sunt produse autoadezive și se pot aplica cu ușurință pe orice suprafață plană. În zilele noastre, vechile vitralii din sticlă colorată, complexe și costisitoare sunt înlocuite cu geamuri simple și durabile executate din sticla colorată cu film, plumb autoadeziv sau piese fațetate.

Arta Monumentală SRL nu produce vitralii. Toate imaginile prezentate în acest site, cu vitralii sau panouri decorate, sunt pur informative, ele reprezintă doar modele de obiecte decorative care au fost obținute din materiale asemenea celor prezentate pe acest site. 

Toate materialele de pe vitralii.eu pot fi folosite atât de artiști și producători, cît și de orice altă persoană care dorește să-și decoreze singură ușile, ferestrele, oglinzile sau oricare alte suprafețe plane. 

 Vă mulțumim pentru vizită!